Nieuws
testSellair verzorgt exploitatie van ICT vakblad ChannelWorld

Met veel plezier kunnen we laten weten dat het IT magazine ChannelWorld  vanaf oktober 2010 wordt voortgezet door Channel BV, de uitgever van Connexie Magazine.  Dat geldt ook voor de website Channelword.nl en het jaarlijkse ChannelWorld Gala.  Sellair gaat voor deze projecten de communicatie en exploitatie verzorgen.
 

Onlangs werd de markt per brief op de hoogte gesteld van het feit dat ChannelWorld niet langer tot de kern van de strategische activiteiten van IDG behoort. Vanuit die motivatie heeft IDG ervoor gekozen zelf te stoppen met de activiteiten rondom het merk ChannelWorld en op zoek te gaan naar een andere partij.  Gezien de waardering en het respect dat ChannelWorld heeft binnen het IT kanaal,  zijn we blij dat we dit platform nu kunnen continueren. 


Channel BV is als uitgeverij van Connexie zeer bekend met het runnen van een Business to Business communicatieplatform. Connexie is het oudste en grootste telecom magazine en zeer gerespecteerd in de telecombranche. Met vele aanpalende activiteiten, zoals productdatabases, customized publicaties, events en opleidingen, heeft Channel BV de laatste jaren haar sporen ruim verdient. De kans die Channel BV nu met ChannelWorld krijgt in de aanpalende en de met telecom convergerende IT markt, is uniek en kansrijk te noemen. 

De naam ChannelWorld zal vanwege het internationale merkenbeleid van IDG in de loop van 2011 worden veranderd in een andere naam. Dat heeft verder geen consequenties voor de verdere invulling van de activiteiten.


Sellair heeft een ruime ervaring met de entertaiment, media en broadcast sector. Al ruim een jaar verzorgt Sellair de exploitatie van Connexie magazine en is dit dus een zeer welkome en logische uitbreiding van de portfolio.


- www.channelworld.nl
- www.connexie.nl

Overig nieuws