Nieuws
testSellair verzorgt ook ICT Update en TelecomMagazine

Vanaf 1 mei jl. verzorgt Sellair ook de exploitatie van redactie en commercie voor Telecom Magazine en ICT Update. Het betreft de contentmarketing en commerciele uitingen in deze vakbladen gericht op de Telecom en IT eindgebruikers . Paul Teixeira is hoofdredacteur ICT Update en interim hoofdredacteur Telecom Magazine, Ferry Waterkamp chef redactie Telecom Magazine. Marc Jongbloed neemt samen met mij de commercie voor zijn rekening.


Het team van Channel BV en Sellair vormen samen een krachtige organisatie, die volledige focus heeft op ICT-communicatie, zowel in het verkoopkanaal als de eindgebruikermarkt. Zie ook onze coroporate uitgave Channel magazine 2013-1 voor uitgebreide informatie.


Telecom Magazine is met 24 jaar het oudste telecomblad van Nederland en doet 6 keer per jaar verslag over zowel telecom- als netwerkinfrastructuur . De lezerskring van ruim 5.000 betalende abonnees bestaat uit zowel telecommanagers, ICT-managers als netwerkbeheerders, hoofdzakelijk in het Nederlandse mkb. Telecom Magazine is tevens het officieel orgaan van TMA, de grootste beroepsvereniging van telecom managers (www.tma-nl.org) en de SES Lync-community (www.seslync.nl).


ICT Update is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van informatievoorziening op C-level niveau. Exclusieve samenwerkingsverbanden met www.cionet.nl en www.nederlandict.nl (vh ICT~Office) spreken wat dat betreft al boekdelen. Oplage van deze uitgave is 15.000 stuks.
Veel vooraanstaande bedrijven in ICT maken al jaren frequent gebruik van de platformen van beide uitgaven en ons netwerk om op het hoogste niveau, en bij de juiste beslissers - van enterprise tot mkb - in contact te komen.


Daarvoor zijn diverse mogelijkheden, varierend van sponsored content en advertising tot facilitering en organisatie van rondetafeldiscussies op technologische of branche-specifieke thema's.De geschetste samenwerkingsverbanden in combinatie met het door onszelf opgebouwde netwerk maakt ons tot het krachtige marketing(communicatie) instrument dat managers in deze tijd zoeken.


Sellair heeft de abonneebestanden van Connexie Magazine, ChannelConnect, Telecom Magazine en ICT Update geintegreerd in haar database en beschikt daarmee over het grootste en meest renderende bereik in de telecom- en IT-sector. Het adressenbestand is desgewenst voor relaties volledig ter inzage.
Wij bieden contentmarketing in bovenstaande uitgaven in de vorm van redactionele aandacht van bedrijfscommunicatie in print en online. Denk daarbij aan business cases, interviews en bedrijfsprofielen, themaspecials, maar ook speciale uitgaven als in- of outserts. Al deze activiteiten ondersteunen we vanzelfsprekend met social media en diverse live events.
Het is bewezen dat content marketing het hoogste pr- en communicatie rendement oplevert dat haalbaar is. Natuurlijk zorgen we ook graag voor branding en-of leadgeneratie campagnes.


Overig nieuws