Nieuws
testSELLAIR VERHUIST!!

 

Zoals u wellicht al hebt gehoord of gelezen is er in de afgelopen maanden sinds de overname van ChannelConnect door Sellair het nodige veranderd. En dat is goed, want veranderen is noodzakelijk om in de markt van vandaag en morgen relevant te zijn en te blijven. Als ‘kennisplatform voor ICT business partners’ moeten wij mee veranderen met de markt.

 

Dat betekent voor ons als eigenaar van ChannelConnect, de daarmee verbonden gespecialiseerde dossiers (Distributie, Datacenter & Cloud, Security, VoIP en UC&C) en de community-site ISPToday voor het hostingkanaal dat onze rol verandert. Van uitgever worden we ‘multimediaal dienstverlener’ waarbij het verspreiden van kennis – nog steeds dé machtsfactor in handel en industrie -  centraal blijft staan. Via een groot aantal gedifferentieerde kanalen – print, mail, social media, events en service-platforms – maar wel in onderlinge samenhang, helpen we als ‘business accelerator’ onze partners om zich te profileren en hun zakelijke doelstellingen te realiseren.

Verandering betekent ook dat we ons bestaande aanbod actualiseren en restylen, maar ook gaan verbreden met nieuwe vormen van dienstverlening, zoals onze samenwerking met het white-paperplatform Xperwise en het lead-generatieplatform ITengage.

 

Om al die extra activiteiten en ambities te kunnen waarmaken hebben we wel meer ruimte nodig. Die hebben we gevonden: per 1 februari verhuizen we naar een twee keer zo grote kantoorruimte op de begane grond op ons bestaande adres. Alle contactgegevens blijven ongewijzigd, met uitzondering natuurlijk van onze email-adressen die sinds de overname van ChannelConnect zijn gewijzigd en nu de extensie voornaam@channelconnect.nl hebben.

 

U bent van harte welkom op de koffie of de thee in ons nieuwe kantoor. Zo kunt u kennis maken met de mensen ‘achter de schermen’, onze redactieleden betere leren kennen, en natuurlijk ook met ons van gedachten wisselen over de manier waarop wij uw business optimaal kunnen ondersteunen. Met een uitgebalanceerde, geïntegreerde marketingcommunicatiemix die zorgt voor optimaal rendement van uw marketing inspanningen. Uw business is ónze business, en dat bewijzen wij u graag.

Een afspraak is zo gemaakt!

 

Sellair B.V.|Arendstraat 41|1223 RE Hilversum|Postbus 145|1400 AC Bussum|tel: 035 - 642 3000


Overig nieuws