Nieuws
testNieuw: CUT! Hét magazine van de Nederlandse film

Vanaf 3 november is de bladenmarkt verrijkt met een nieuw magazine dat geheel en al gewijd is aan de Nederlandse film: CUT! Hét magazine van de Nederlandse film.

 

CUT! is een "glossy" full color magazine dat elfmaal per jaar zijn lezers  informeert over het wel en wee van de Nederlandse filmwereld, via interviews met sterren en makers, setreportages, achtergrondverhalen en premièreverslagen. Van mainstream tot arthouse, van speelfilm tot documentaire, van lange tot korte film. Kortom, voor ieder wat wils.
 

Elk nummer bevat bovendien een gratis dvd van een Nederlandse filmklassieker. Na Ciske de Rat en Karakter in januari de thriller-klassieker De Lift van Dick Maas.


Met een oplage van 100.000 stuks en een mediacampagne ter waarde van € 700.000 staat CUT! de komende maanden in de "spotlight" van alle schappen in de traditionele tijdschriftenkanalen, de entertainmentretail en het non-traditionele kanalen.


Kortom: CUT! biedt je hét platform voor alle sales-, promotie- en marketingactiviteiten rondom producten en diensten die passen bij filmbeleving en het steeds grotere publiek aanspreken dat bezig is met de sterren van de Nederlandse film en televisie.

 

CUT! is een initiatief van RTL Entertainment in samenwerking met uitgeverij iMediate, distributie Betapress en House of Knowledge. Sellair is verantwoordelijk voor de advertentieacquisitie.

 

 

                                 
 


- www.cutmagazine.nl

Overig nieuws