Partners

3CX.com

3CX.com

3CX is een op open standaards gebaseerde soft PBX die een ‘out-of-the box’ complete Unified Communications oplossing aanbiedt.
3cx.com

Alticom

Alticom

Alticom biedt betrouwbare, flexibele en groene datacenterdiensten vanuit 24 hoge mediatorens verspreid over heel Nederland.
alticom.nl

Arrow Electronics

Arrow Electronics

Arrow ECS biedt haar resellers een Channel Financing programma: een faciliteit voor de financiering van hardware, software en diensten die u bij Arrow bestelt.
arrowecs.nl

Asus

Asus

Innovatie is de sleutel tot het succes van ASUS. Die visionaire aanpak vind je terug in kwaliteit en design die gebruikers vooruithelpen.
asus.com

Axis

Axis

Axis is marktleider in netwerkvideo en video surveillance. Via een netwerk van 90.000 partners wereldwijd dragen we bij aan meer veiligheid.
axis.com

Blu Networks

Blu Networks

BLU Networks is een infrastructuur-onafhankelijke full serviceprovider met een netwerk van gespecialiseerde partners.
blunetworks.nl

Carbon Black

Carbon Black

Carbon Black transformeert endpoint security met Big Data en analytics in de Cloud. Beschermt tegen de meest gevanceerde dreigingen.
carbonblack.com

Copaco

Copaco

Copaco beschikt over een goed opgeleid en gemotiveerd team van medewerkers dat zorgt voor kennisgerichte distributie van IT- en telecomtechnologie.
copaco.com

Datto

Datto

Datto levert business continuity oplossingen voor bedrijfskritische data: backup en disaster recovery en Cloud-to-Cloud backup voor SaaS.
datto.com

DCSpine

DCSpine

DCspine is een high capacity SDN datacenter interconnectie-platform. Eenvoudige kruisverbindingen tussen datacenters.
dcspine.nl

dean one

dean one

dean one is dé zakelijke telecom en internet provider voor cloud telefonie, mobile, sip trunk, ISDN en internet, ondersteund door maximale service.
deanone.nl

ESET

ESET

Security-pionier ESET levert software die bedrijven en consumenten helpen om het meeste uit de digitale wereld te halen.
eset.com/nl

Extreme Networks

Extreme Networks

Extreme Networks is al 22 jaar een gevestigde naam voor krachtige, high-performance network access en switching producten.
extremenetworks.com

F-Secure

F-Secure

Niemand weet meer van cybersecurity dan F-Secure. Talloze innovaties hebben al tienduizenden bedrijven en miljoenen gebruikers beveiligd.
fsecure.com

Forehand

Forehand

Forehand wil Nederlands grootste distributeur van netwerkcomponenten worden door overdracht van kennis, ervaring en service.
forehand.nl

Fujitsu

Fujitsu

Fujitsu biedt een one-stop-shop aanbod van gestandaardiseerde producten en diensten voor desktop en datacenter omgevingen.
fujitsu.com

Honeywell Security

Honeywell Security

Honeywell Security is dé partner die beveiligingsinstallateurs en system integrators helpt bij een gezonde groei.
security.honeywell.com

Huawei

Huawei

Huawei is een wereldwijd actieve leverancier van ICT-oplossingen voor bedrijven en consumenten.
huawei.com

Infotheek

Infotheek

Al meer dan 25 jaar leveren de merken van Infotheek Group duurzame hardware -oplossingen voor de distributie- en zakelijke eind-gebruiker markten.
infotheekgroup.com

Ingram Micro

Ingram Micro

Ingram Micro heeft een focus op technologie oplossingen die business partners helpen om succesvol te zijn in de markten waarin ze actief zijn.
ingrammicro.nl

Interconnect

Interconnect

Interconnect is als zakelijke internet service provider expert in cloud, connectivity, datacenters en security: volledige ontzorging.
interconnect.nl

Jabra

Jabra

In elk Jabra audioproduct zitten honderden uren R&D daarom werken ze slimmer en hebben ze meer functies dan andere merken.
jabra.nl

Kaspersky

Kaspersky

Kaspersky Lab zet expertise en kennis van bedreigingen om in endpoint-bescherming en gespecialiseerde beveiligingsoplossingen.
kaspersky.nl

Lancom

Lancom

De Duitse fabrikant van netwerkapparatuur LANCOM heeft een ‘Made in Germany’-aanpak en dito pre- en after-sales-diensten van topkwaliteit.
lancom-systems.com

Lubbers & De Jong

Lubbers & De Jong

Lubbers De Jong is een internationaal pr-bureau voor tech-bedrijven. Geïntegreerde PR, contentmarketing en social media.
lubbersdejong.nl

Maincubes

Maincubes

Maincubes is een gespecialiseerd (co-lo)datacenterbedrijf in Amsterdam en Schiphol. Betrouwbare en schaalbare infrastructuur.
maincubes.com

Netgear

Netgear

Bij NETGEAR zetten wij ideeën om in innovatieve, gebruiksvriendelijke netwerkproducten waarmee mensen en bedrijven worden verbonden.
netgear.nl

NG Networks

NG Networks

NG Networks is een snelgroeiende aanbieder van datacommunicatie-, (IP)telefonie-, internet-, colocatie- en virtuele serverdiensten.
ngnetworks.nl

Nomadesk

Nomadesk

Nomadesk is een Europese leverancier van (cloud)producten voor het delen en synchroniseren van digitale (zakelijke) documenten.
nomadesk.com

Nuvias

Nuvias

Nuvias levert oplossingen en diensten waarmee resellers en vendoren klanten exceptionele toegevoegde waarde kunnen bieden.
nuvias.com

OneCentral

OneCentral

oneCentral is een baanbrekende telecomprovider voor alle zakelijke telefonie- en communicatie oplossingen, inclusief modulair maatwerk.
onecentral.nl

Portland

Portland

Portland biedt lucratieve alternatieven voor infrastructuur, communicatie, productiviteit en continuïteitssoftware.
portland.eu

Rittal

Rittal

Rittal levert op elkaar afgestemde kastsystemen, stroomverdeling, klimatisering, IT-infrastructuur, software en service.
rittal.com

Schneider Electric

Schneider Electric

Schneider Electric ontwikkelt ‘connected’ technologieën voor duurzame en efficiënte energie- en klimaatbeheersing.
schneider-electric.nl

Sennheiser

Sennheiser

Sennheiser wil de toekomst van de audio-industrie vorm geven. Voor ons is goed geluid niet genoeg, we willen het perfecte geluid bereiken.
sennheiser.com

Serverius

Serverius

Serverius levert premium connectiviteit, IP security en colocatie in Nederland, via hubs in Amsterdam en Frankfurt.
serverius.net

Siewert Kau

Siewert Kau

Siewert en Kau is sinds 1994 actief in de IT-distributie en levert een compleet gamma aan logistieke en ondersteunende diensten.
siewert-kau.com/benelux/

Sophos

Sophos

Sophos beantwoordt ingewikkelde security uitdagingen met ongecompliceerde oplossingen. ‘Simple security is better security’.
sophos.com

Tech Data

Tech Data

Tech Data biedt resellers een compleet aanbod van ICT, Telecom, CE, Enterprise en professionele AV-oplossingen.
techdata.nl

Telador

Telador

Telador vindt dat VoIP resellers beter verdienen. Daarom kunnen ze onder eigen naam en label de beste communicatiemiddelen aanbieden.
telador.nl

Threadstone

Threadstone

ThreadStone is aanbieder van betrouwbare, praktische vulnerability management-oplossingen voor het MKB.
threadstone.eu

TNWC

TNWC

The New Wholesale Company (TNWC) is een groothandel in smartphones, GSM toestellen en tablets. Levert tegen de scherpst mogelijke prijzen.
tnwc.nl

Toshiba

Toshiba

Toshiba levert innovatieve mobile computing solutions aan professionals, de onderwijssector en corporate en MKB-organisaties.
toshiba.nl

Voiceworks

Voiceworks

VoiceWorks levert bereikbaarheid voor iedereen, samen met een netwerk van ruim 200 partners en één compleet communicatieplatform.
voiceworks.com

VoipGrid

VoipGrid

VoIPGRID is de meest eigenwijze speler in de telecommarkt, die samen met haar partners bedrijven voorziet van een telefonie-oplossing op maat.
voipgrid.nl

WEM

WEM

WEM is een uniek, zero-code applicatie platform waarmee – ook zonder programmeerkennis – applicaties kunnen worden ontwikkeld.
wem.io

Western Digital

Western Digital

Western Digital loopt voorop in innovatie van dataopslag met geoptimaliseerde oplossingen om het volledige potentieel van data te benutten.
wdc.com

Xelion

Xelion

Xelion is de maker van Xelion 6, het feature-rijke VoIP-platform dat telefonie in het hart van een organisatie plaatst voor een vaste prijs per maand.
xelion.com

Yellow

Yellow

Helpt klanten als ‘verhalenverteller’ die hun boodschap aanscherpt en de doelgroep werkelijk beïnvloedt.
yellow-communications.com