Portfolio Sellair BV

Print


ChannelConnect Magazine

ChannelConnect Magazine

ChannelConnect is het kennisplatform voor business partners en wordt gezien als de primaire informatiebron voor de ICT-channel in Nederland. Elke uitgave belicht één of twee focus-topics in de vorm van interviews en achtergrondartikelen. Opiniemakers geven hun visie in diverse columns, belangrijke events komen voorbij in Channel in the Picture en de activiteitenkalender. En met de rubrieken product- en bedrijfsnieuws en personalia geven we in elke uitgave een actueel beeld van zowel ‘need to know’ als ‘nice to know’ informatie. Verschijnt 8 x per jaar in een oplage van 10.000 exemplaren.

VoIP en UC&C Dossier - Special over VoIP, UC, UCaas en CPaas

VoIP en UC&C Dossier - Special over VoIP, UC, UCaas en CPaas

Alle informatie over VoIP en UC&C aanbieders in Nederland en Belgie.
Begin augustus 2017 publiceerde Sellair BV de tweede editie van het VoIP en UC&C Dossier. Naast de gedrukte jaargids is deze hier ook online te lezen en is deze informatie dit jaar ook op onze VoIP Dossier website terug te vinden.

Datacenter Dossier - Special over colocatie, infrastructuur leveranciers en cloud oplossingen

Datacenter Dossier - Special over colocatie, infrastructuur leveranciers en cloud oplossingen

Alle informatie over ruim 140 fysieke datacenters die actief zijn op de Nederlandse markt.
September 2017 publiceerde Sellair BV de derde editie van het Datacenter & Cloud Dossier. Centraal in dit dossier is het overzicht van ruim 120 datacenters in Nederland met contactgegevens en kenmerken.

Security Dossier - Special over Securityproducten  en -diensten

Security Dossier - Special over Securityproducten en -diensten

Uitgebreid overzicht van securityproducten en -diensten voor de ICT-professional.
November 2017 publiceerde Sellair BV de vierde editie van het Security Dossier.

IoT Dossier - Special over IoT-producten en -diensten

IoT Dossier - Special over IoT-producten en -diensten

Uitgebreid overzicht van IoT-producten en -diensten voor de ICT-professional.
Eind november 2017 publiceerde Sellair BV de eerste editie van het Internet of Things Dossier.

Distributeurs Dossier

Distributeurs Dossier

Alle informatie over ruim 450 IT & Telecom distributeurs in Nederland en België.
Eind 2016 publiceerde Sellair BV de vierde editie van het Distributeurs Dossier.

Online versterkt bereik printuitgaven ChannelConnect


ChannelConnect.nl en Dossiersites

ChannelConnect.nl en Dossiersites

Sellair vergroot als moderne, multimediale uitgever het bereik van de hiervoor genoemde printuitgaven van ChannelConnect door alle relevante content door te plaatsen op de diverse (dossier)websites, aangevuld met actueel nieuws uit de branche. Een selectie daarvan wordt opgenomen in onze periodieke email-nieuwsbrieven. Korte samenvattingen van al deze content op social media zoals LinkedIn en twitter zorgen nog eens voor extra exposure, waardoor adverteerders en sponsoren mogen rekenen op een optimaal rendement van hun geïnvesteerde marcom euro’s.

Online community ISP Today

Online community ISP Today

Sellair is tevens eigenaar en moderator van ISP Today, hét platform voor de Internet Service Provider-community in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.

Contactgegevens redactie:
Telefoon: 035 642 3000
E-mail: redactie@isptoday.nl

Events


ChannelConnect LIVE


CC LIVE 2017 wintereditie

CC LIVE 2017 wintereditie

ChannelConnect LIVE

CC LIVE 2017 zomereditie

CC LIVE 2017 zomereditie

ChannelConnect LIVE


Summits


ChannelConnect Summits

ChannelConnect Summits

Sellair en ChannelConnect organiseren jaarlijks een achttal exclusieve Summits over voor de branche gezichtsbepalende onderwerpen: distributie, Telecom & VoIP, MSP-resellers, datacenters, Big Data, security en Internet of Things.

Deze vinden plaats op het karakteristieke landgoed ‘Huis Oudegein’ onder de rook van Nieuwegein of het al even karakteristieke datacenter van Alticom in de bekende Gerbrandy toren, de voormalige zendmast van KPN.

Het format van de Summits is een rondetafeldiscussie waarin maximaal 12 topmanagers/experts uit de betreffende industriesector – uitsluitend op persoonlijke uitnodiging – in een informele setting met elkaar en de redactie van de respectievelijke Dossiers van ChannelConnect van gedachten wisselen. Een weergave van deze discussies publiceren we in een uitgebreid artikel in ChannelConnect Magazine en doorplaatsen op de desbetreffende Dossier website. De Summits worden afgesloten met kort video-interviews van de gespreksdeelnemers.

De content wordt tevens verspreid via onze social mediakanalen.


Diverse


ChannelConnect Academy

ChannelConnect Academy

Sellair en ChannelConnect introduceren de ChannelConnect Academy voor channel partners. Aanleiding daarvoor zijn de vele gesprekken en interacties met haar relaties tijdens de in het afgelopen jaar georganiseerde events. Daaruit kwam naar voren dat expertise en de daarmee verbonden kennisoverdracht een steeds belangrijker rol speelt in de relatie tussen vendoren en distributeurs, tussen distributeurs en hun resellers en tussen resellers en hun eindklanten. Door de sneltreinvaart waarmee de techniek en de markt zich bewegen betekent stilstaan onherroepelijk achteruitgang.

Om aan die groeiende behoefte aan kennis en kennisdeling handen en voeten te geven is er een nieuwe dimensie toegevoegd aan de claim ‘hét kennisplatform voor ICT businesspartners’ in de vorm van een framework waarlangs channel partners hun medewerkers kunnen bijscholen. Het is de bedoeling dat vendoren en/of distributeurs het ‘collegegeld’ voor de cursisten van hun resellers voor hun rekening nemen en daarmee extra waarde toevoegen binnen hun partnerprogramma.

Aanvullend is er vier keer per jaar een Masterclass met een hoog interactief karakter waarop management en directies zich kunnen laten bijpraten en hun vragen kunnen inbrengen.

Het programma is voornamelijk gericht op commerciële, customer-facing teams. Denk hierbij aan commerciële binnendienst en accountmanagement, maar vooral ook aan pre-sales professionals die het overgrote deel van hun tijd klanten ondersteunen.

Bel of mail naar 0653 510 690 of eric@channelconnect.nl voor meer informatie.

ICTerGezocht

ICTerGezocht

Op ChannelConnect worden specifieke vacatures uit het kanaal aangeboden via ICTerGezocht.

De samenwerking tussen ICTerGezocht.nl en Sellair wordt verder versterkt door vacatures door te plaatsen op onder meer Indeed en LinkedIn. “Daarnaast nemen we een selectie van 4 spotlight-advertenties en 10 andere vacatures in een spread op in de printuitgave ChannelConnect magazine.

Events2Be

Events2Be

Events2Be is de partner van Sellair voor evenementen zoals ChannelConnect LIVE.